İSTANBUL 000-000-0000
Masöz andie
Avrupa yakası masöz andie

Massage therapist andie

Hello. I’m Andie, of Latino-European descent. Raised in Mexico, USA and later on in England.

I have lived in several countries, thus giving me a wider scope and knowledge for my practices, which I apply throughout the massage sessions. Ancient Asian and shamanic knowledge comes in handy for specific healing sessions.

I also offer:

 

However, I am constantly learning new techniques and styles, therefore for specialised massages not in the list; please ask me directly and we can create one specially for you. Every massage is personalised focusing on deep relaxation, energy unblocking and flow; bringing the body wider mobility while providing enhanced mental and physical balance; overall a wonderful and unique experience.

Thank you for your interest and talk to you soon.

Türkçe:

Selamlar  ben profesyonel masaj uzmanı Andie. Latin avrupa kökenliyim 5 ülkede okudum; Meksika, ABD, İngiltere, Tayland ve Türkiye. Diğer uzmanlık ve eğitimlerin yanı sıra, Tayland’da klasik masaj uygulamaları ve Sağlık ve Eğitim Kurulu tarafından tanınması için çeşitli sertifikalara sahibiyim.

22-65 yaş arası bay ve bayanlara masaj uyguluyorum misafirlerimi  Beşiktaş nişantaşın’da bulunan masaj için dizayn ettiğim dairemde kabul ediyorum.Ayrıca 4 ve 5 yıldız otellerde masaj hizmeti sunabiliyorum. Genelde Uluslar arası müşteriler ile çalışıyorum Türkçe bilmiyorum lütfen benimle iletişim kurarken bu hususa dikkat edin.

Çalışma Saatleri
Pazartesi 12:00 : 22:00
Salı 12:00 : 22:00
Çarşamba 12:00 : 22:00
Perşembe 12:00 : 22:00
Cuma 12:00 : 22:00
Cumartesi 12:00 : 22:00
Pazar 12:00 : 22:00
The massages I applied

ASHİATSU & SHİATSU

OIL/SWEDISH

BALİNESE

TRADITIONAL THAI

DEEP TISSUE

SPORTS

ENERGY HEALİNG

MEDİCAL THERAPİES

REFLEXOLOGY

FACE, NECK & SHOULDERS

Performed with the feet

Copyright © 2020 İstanbul masaj masöz bayan ilanları