Etiler Masaj salonu tecrübeli terapist çalışanları ile gayet başarılı masaj seansları sizler için sunmaya her daim devam ediyor. Masaj binlerce yıllık bir uygulamadır. Çok fazla çeşidi bulunan masajlar, masözler tarafından farklı tekniklerle uygulanır. Bilinen onca faydası ile masajlar oldukça yararlıdır. Hem stresten hem de belirli bölgelerdeki kas ağrılarından kurtulmaya yardımcı olur.

Gün boyunca çok fazla sitreslenebiliriz. Okul, iş, ev sorunları gündelik yaşam koşulları derken birçok olay bizi rahatsız hissettirir. Üstüne bir de bütün günün yorgunluğu bedenimize çökünce mutsuz ve ağrılı olabiliriz. İşte tam bu noktada masaj yaptırmanız durumunda tüm bu şikayetlerinizden kurtulmanız mümkündür. Masaj hem fiziksel hem de ruhsal anlamda rahatlamanızı sağlamaktadır

Etiler Masaj Salonları

Masajın kesin bilinen bir kökeni bulunmamaktadır. Her masajın farklı bir bölgeden çıkmış olduğu bilinmektedir. Etiler masaj salonları masaj teknikleri de masajlara göre değişiklik gösterebilmektedir. İstanbul masöz arayacağınız zaman, masaj yapacak kişinin mutlaka yapacağı masajda ustalaşmış olması gerekmektedir. Bu sebeple de masaj, herkes tarafında yapılabilecek bir uygulama değildir.

Masajın rahatlatmasının en temel nedeni temel nedeni ise belirli kas ve sinir noktalarının temas yolu ile rahatlatılmasıdır. Bu sayede de kan akışı hızlanır ve yavaş yavaş rahatlamaya başlarsınız. Ayrıca bir başka rahatlama nedeni de kullanılan yağlardır. Çok çeşitli bitki aromaları sayesinde kokular oldukça olumlu etkiler bırakacaktır.

Masaj nedir sorusunun en kısa cevabı derinin ve deri altı dokunun uyarılarak, bedenin ve kasların rahatlatılmasını sağlamaktır. Masöz, genellikle eliyle bedendeki sinir noktalarına farklı teknikler uygulayarak baskı yapar. Bu sayede de kan dolaşımı hızlandırılır, kasılmış, gerilmiş olan dokular rahatlatılır. Böylelikle de masaj yaptıran kişi hem fiziksel açıdan rahatlamış olur hem de stresinden uzaklaşır.

etiler masaj salonu
etiler masaj salonu

Etiler Masaj Salonu Hizmeti

Etiler masaj sırasında kullanılacak olan yağların çok çeşitli olumlu yanları vardır. Doğanın mucizesinden yararlanılarak bitkilerden yapılan bu yağlar, hem masajın daha rahat yapılmasını sağlar, hem de etkileri ile cildinizi güzelleştirir. Yağların aromaları beyninizde farklı hormonlar salgılanmasını sağlayarak sizi rahatlatır. Lavanta yağı yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun sebebi de kokusunun hem stersi uzaklaştırıyor olmasıdır hem de daha rahat bir uyku uyumanızı sağlamasıdır

Masajı etkileyen birçok faktör vardır. Masajı yapan kişi, masajın süresi, masaj esnasında kullanılan yağlar ve hatta masaj yapılan ortam bile masajı etkileyebilmektedir. Masaj esnasında daha rahat hissetmek isterseniz eğer masözler sizin istediğiniz konuma gelerek masaj ihtiyacınızı giderecektir. Her masaj salonu bunu kabul etmemektedir.

Klasik masaj, yani İsveç masajı en sık tercih edilen masajlardan biridir. İçerisinde 5 adet masaj tekniğini de barındıran bu masaj, iyi bir masöz tarafından yapıldığı zaman oldukça iyi sonuçlar verecektir. Genellikle günün stresini atmak, rahatlamak ve ağrılardan kurtulmak için yaptırılan masajlar, güne başlamadan önce çok daha dinç ve rahat hissetmek amacı ile de yaptırılabilmektedir

Güzel bir yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir